Joint Complex

85,94 lei

Joint Complex de la Viridian este un amestec sinergic de nutrienți și extracte botanice care susțin sănătatea articulațiilor. Conține glucozamină vegană, Boswellia și turmeric pentru a sprijini flexibilitatea și sănătatea articulațiilor.

Categorie:

Joint Complex  supliment articulații este un amestec sinergic de nutrienți și extracte botanice pentru a susține sănătatea articulațiilor. Include vitamina C, care contribuie la funcționarea normală a colagenului, și mangan, care ajută la menținerea sănătății oaselor. Ingrediente 100% active, formulate de nutriționiști experți.

Motive pentru a iubi acest produs:
  • Include glucozamină vegană pentru un supliment complet vegan
  • Conține ingrediente botanice suportive
  • Formulă bazată pe cercetări umane
  • Combinație sinergică de ingrediente
Descriere:

Acest supliment pentru articulații este bazat pe cele mai recente cercetări privind sănătatea articulațiilor și include o combinație sinergică de ierburi, vitamine, minerale și aminoacizi, pentru a oferi suport articulațiilor.

Ingredientul principal în acest supliment este glucozamina – un nutrient care se găsește în mod natural în țesuturile conjunctive ale corpului. Acest supliment încorporează o doză terapeutică de glucozamină vegană utilizând glucozamină sulfat 2KCl, foarte apreciată. Acesta a fost adăugat la Boswellia, un extract de plante din rășina copacilor – cunoscut și sub numele de tămâie – care susține flexibilitatea articulațiilor și ajută la menținerea sănătății acestora.

Adăugarea de turmeric ajută la controlul răspunsurilor inflamatorii din organism și contribuie la sănătatea articulațiilor. Această mirodenie venerată are o lungă istorie de utilizare provenind din practica ayurvedică și este încă utilizată pe scară largă în întreaga lume pentru a aborda o varietate de probleme.

Vitamina C joacă un rol esențial în numeroase domenii ale sănătății umane, inclusiv contribuind la formarea colagenului pentru funcționarea normală a oaselor, cartilajelor, pielii, gingiilor și dinților. Formula include mangan pentru a contribui la formarea normală a țesutului conjunctiv și ajută la menținerea sănătății oaselor.

Conține ingrediente 100% active, formulate de nutriționiști experți, fără umpluturi artificiale și fără substanțe nocive. Sursa ingredientelor respectă criteriile etice stricte ale Viridian, inclusiv fără testare pe animale, GMO sau ulei de palmier.

Majestatea Sa Regele Charles a acordat titlul de „Recunoașterea Regală gamei de produse Viridian®, care se bazează pe componente naturale și inovație.

Formulare

Vegan

Ingredient Principal:

Glucozamină sulfat 2KCl

Ingrediente din Plante:

Boswellia serrata, Turmeric

Conținut de Vitamine:

Vitamina C (ascorbat de magneziu)

Conținut de Minerale:

Mangan (citrat)

Ingrediente Suport:

L-Prolină, Quercetină, Bromelaină, Ghimbir

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Joint Complex”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart